Kupiłem na allegro podsufitkę ponieważ moja była bardzo zniszczona. Niestety podczas transportu pękła w jednym miejscu. czy jest szanasa jakimś (jakim) klejem ją skleić? Jak zdemontować podsufitkę?
co do demontażu: osłonki przeciwsłoneczne, uchwyty na drzwiami, osłony łupków środkowych, osłony tylnych słupków ( tutaj najpierw demontujesz dolne części , dopiero potem górę), listwa nad górną krawędzią bagażnika. na końcu odchylasz uszczelki drzwiowe i powinna sama spaść.
Zenuś pa pa teraz gra nam rcd310- i bardzo fajnie gra. masz problem z LPG - walnij na PW - postaram się pomóc
to zależy jakie to pęknięcie. czy rozleciało się na 2 części czy tylko pękł ten twardy środek. 2 od strony dachu jak wygląda to tworzywo?? czy tam est jakieś wygłoszenie itp...??
:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
to zależy jakie to pęknięcie. czy rozleciało się na 2 części czy tylko pękł ten twardy środek. 2 od strony dachu jak wygląda to tworzywo?? czy tam est jakieś wygłoszenie itp...??
pękło tuż przy uchwytach nad drzwiami. tak jakbyś przełamał wafel Trzyma tylko mareriał
trudno ocenić jak się nie widzi... ale ja bym to próbował skleić klejem poliuretanowym ( teraz "szewski" jest taki) i kawałkiem płyty paździerzowej, jak by nie pomogło to włóknem szklanym. Jak byś chciał kleić "szewskim" to pamiętaj o SUPER odtłuszczeniu i oczyszczeniu powierzchni bo on ma to do siebie że albo sklei na amen albo wcale
:zlo: :zlo: South Side Madafaka Knight Rider's :zlo: :zlo:............................... prądownia ...
trudno ocenić jak się nie widzi... ale ja bym to próbował skleić klejem poliuretanowym ( teraz "szewski" jest taki) i kawałkiem płyty paździerzowej, jak by nie pomogło to włóknem szklanym. Jak byś chciał kleić "szewskim" to pamiętaj o SUPER odtłuszczeniu i oczyszczeniu powierzchni bo on ma to do siebie że albo sklei na amen albo wcale
przykro mi. wczoraj rozpakowałem i obejrzałem dokładnie. Nie nadaje się do klejenia. 250 zł poszło się .....
danynx, pisałeś że z allegro. Czym szło? PP czy kurierem??
nikt tego nie chce wysłać. Masterlink się zgodził ale kutasy nie zwarzają na nic. Żucają, chodzą po tym. Kuzyn który pracuje w UPS śmiał się i opowiadał że monitorami żucają, paczkami z opisem"szkło"... ogólnie banda sku......
Przepraszam za wtręt w temacie firm kurierskich, ale nie mogłem się powstrzymać i chciałbym ostrzec klubowiczów i zwrócić Waszą uwagę na problem wszelkich reklamacji związanych z przesyłkami. Jeżeli coś nadajecie i dochodzi bez uszkodzeń to macie szczęście. Problem zaczyna się wtedy gdy coś się stanie z przesyłką, jeżeli chcecie dostać jakiekolwiek odszkodowanie - zapomnijcie albo wynajmijcie kancelarię adwokacką. Przechodziłem już takie procedury z DHL i Masterlinkiem i przedstawiciele tych firm mają wszystko w dupie. No ale to Polska właśnie.
Komentarz